Branche nieuws

BRANCHENIEUWS

Branchenieuws

Week van de grafimedia: een krachtige week voor de grafische sector

Van 30 september tot en met 5 oktober is het de Week van de Grafimedia. Het platform Indruk.nu van KVGO, GOC en A&O Fonds zet zich in om de makers van de grafimedia producten in de spotlight te zetten. Grafimedia producten zien we elke dag, maar we zijn er lang niet altijd bewust van wie het heeft gemaakt en hoe ze het hebben gedaan.

Lees verder »
digital print out of home
Branchenieuws

Investeringen in DOOH overstijgt (P)OOH

Door het veranderend consumentengedrag en de snelle technologische vooruitgang, blijven de digitale advertentie-uitgaven evolueren. Het recente rapport van Deloitte over de digitale advertentie-uitgaven in 2023 geeft een duidelijk beeld welke trends en ontwikkelingen in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Lees verder »
Visualize Expo
Branchenieuws

Van klassieke neon naar LED-alternatieven: wat je moet weten

Op de aankomende Visualize Expo is neonverlichting te vinden als een steeds vernieuwende vorm van visuele communicatie. Neon, een edelgas dat je vindt als element nummer 10 in het Periodiek Systeem der Elementen, heeft al een lange tijd een belangrijke plek in de reclame- en kunstwereld. Toch zorgt de recente opkomst van ‘fake’ neon, gebaseerd op LED-verlichting, voor verwarring onder zowel consumenten als professionals in de signindustrie.

Lees verder »
efka sign print expo
Branchenieuws

In gesprek met: EFKA

Een van de bedrijven die aanwezig zijn op Visualize Expo 2025 is EFKA: dé specialist in textielframes. Met hun vele jaren ervaring in de industrie kunnen ze iedere klant advies op maat geven en een product aanleveren dat precies overeenkomt met de wensen en verwachtingen van de klant. Zij maken op maat gemaakte textielframes in enkelstuks of massaproductie.

Lees verder »
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.