Branche nieuws

BRANCHENIEUWS

Branchenieuws

PRINTinspiration & Awards 2024: innovatie en duurzaamheid centraal in de grafische sector

Op 14 oktober 2024 vond de eerste editie van PRINTinspiration & Awards plaats; een initiatief van PRINTmatters dat de meest innovatieve en inspirerende ontwikkelingen binnen de grafische industrie bekroont. Het evenement, dat een bron van inspiratie biedt voor professionals in de printmedia, belichtte dit jaar een aantal bijzondere initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, productinnovatie en bedrijfssucces.

Lees verder »
Branchenieuws

Kennisdeling op nieuwe FESPA Nederland website

FESPA Nederland Association heeft recentelijk een nieuwe website gelanceerd met als voornaamste doel om te fungeren als een uitgebreide kennisbank voor professionals in de print- en sign-industrie. Deze nieuwe online aanwezigheid markeert een belangrijke stap voorwaarts in het verstrekken van waardevolle informatie en hulpbronnen aan vakgenoten en belanghebbenden in de sector.

Lees verder »
sign benelux award 2024
Branchenieuws

Sign Benelux Award 2024: innovatie in de Sign- en Printindustrie 

Gisteravond vond de Sign Benelux Award plaats in Act Event Studios in Arnhem. De Sign Benelux Award is een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest innovatieve, creatieve en duurzame projecten in de sign- en printindustrie van de Benelux. Deze twaalfde editie beloofde opnieuw een spannende wedstrijd te worden, waarin bedrijven de kans kregen om hun grensverleggende ideeën te tonen en erkend te worden voor hun bijdragen aan de industrie.

Lees verder »
World Wrap Masters Visualize Expo
Branchenieuws

Wrapcompetitie terug op Visualize Expo 2025

De World Wrap Masters Netherlands competitie is geen onbekend evenement voor Visualize Expo. In 2022 en 2023 vonden tijdens de voorganger Sign & Print Expo de eerste twee edities van nationale wrap competitie plaats. In 2025 keert het evenement terug op de Wrap Zone in Evenementenhal Gorinchem tijdens Visualize Expo van 25 tot en met 27 maart.

Lees verder »
Branchenieuws

Promotionele Artikelen en Inkjetprinten: Een Winnende Combinatie

Relatiegeschenken blijven een krachtig instrument binnen de marketingmix, zelfs te midden van economische uitdagingen. Door de evolutie in het productieproces van promotionele artikelen middels inktjetprinters, worden producten zoals pennen, tassen en mokken snel en efficiënt gepersonaliseerd.

Lees verder »
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.