Branche nieuws

BRANCHENIEUWS

digital print out of home
Branchenieuws

Investeringen in DOOH overstijgt (P)OOH

Door het veranderend consumentengedrag en de snelle technologische vooruitgang, blijven de digitale advertentie-uitgaven evolueren. Het recente rapport van Deloitte over de digitale advertentie-uitgaven in 2023 geeft een duidelijk beeld welke trends en ontwikkelingen in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Lees verder »
Visualize Expo
Branchenieuws

Van klassieke neon naar LED-alternatieven: wat je moet weten

Op de aankomende Visualize Expo is neonverlichting te vinden als een steeds vernieuwende vorm van visuele communicatie. Neon, een edelgas dat je vindt als element nummer 10 in het Periodiek Systeem der Elementen, heeft al een lange tijd een belangrijke plek in de reclame- en kunstwereld. Toch zorgt de recente opkomst van ‘fake’ neon, gebaseerd op LED-verlichting, voor verwarring onder zowel consumenten als professionals in de signindustrie.

Lees verder »
EFKA logo
Branchenieuws

In gesprek met: EFKA

In 2025 zal Sign & Print Expo doorgaan als Visualize Expo. Deze nieuwe editie zal plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem op 25, 26 en 27 maart

Lees verder »
Branchenieuws

Sign+ Awards 2020

Vrijdag 6 november stond in het teken van de Sign+ Awards 2020, een initiatief van het vakblad Sign+ Magazine. Vanuit Industrial Studios in Arnhem, met

Lees verder »
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.