Promotional Solutions

PROMO

Promotionele oplossingen. Iets wat op de beursvloer van Sign & Print Expo door de jaren heen steeds meer te zien was. Ook de bezoeker toonde steeds meer interesse in dit onderwerp. Niet gek dat Visualize Expo promo extra in de kijker zet als een van de drie pijlers van het evenement. 

 

Bij promotionele oplossingen kun je denken aan borduurmachines, graveermachines en stickerfolies. Het zijn met name textielveredelaars (printbedrijven en drukkerijen) die interesse hebben in promotionele oplossingen. Maar dit kunnen ook bedrijven zijn met een eigen webshop in allerlei artikelen die ze zelf willen voorzien van (gepersonaliseerde) afbeeldingen, logo’s en teksten. Ook eindgebruikers in de horeca en overheid doen dit steeds meer zelf. Daarnaast kunnen bezoekers hun hart ophalen bij de exposanten die onder onze print pijler vallen voor bijvoorbeeld het bedrukken van pennen. Enerzijds gaat het over bedrijven die dit al doen, maar ook andere sectoren kunnen natuurlijk uitbreiding zoeken in hun aanbod, bijvoorbeeld een wrapper die op zoek is naar textielverdeling, maar deze doelgroep kan ook weer op zoek zijn naar communicatiedragers uit de signing pijler.

AANBOD OP DE BEURSVLOER

OTHER PROMOTIONAL SOLUTIONS

Borduurmachines

Afwerkmachines

Graveermachines

Markeermachines

Stickerfolie

Sublimatie printers

Promotionele items

AFTERPRESS SOLUTIONS

Snijmachines

Bindmachines

Vouwmachines

Lamineer oplossingen

Lijm

BEKENDE NAMEN DIE INTERESSE HEBBEN IN PROMOTIONELE OPLOSSINGEN

BEN JIJ DE LEVERANCIER OP HET GEBIED VAN PROMO DIE WIJ ZOEKEN?

Wil jij onderdeel zijn van Visualize Expo en ben jij dé leverancier op het gebied van promotionele oplossingen, die je graag presenteert aan het grote publiek?

 

Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Linda van der Windt

Naast Promotional Solutions besteed Visualize Expo ook aandacht aan de volgende twee pijlers:

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.