Nodig relaties uit

Nodig relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

De belangrijkste voordelen op een rij!

Gratis uitnodigingen versturen

met jouw bedrijfsnaam erop

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en kosten die je normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaart je nu! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële bezoekers duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Je levert een bijdrage

aan bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie jij ontmoet.

Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties.

En alles is AVG-Proof

Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waar je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Gegarandeerd bezoek

op jouw stand

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van jouw participatie. Hiermee heb je de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven je graag inzicht op de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die jij ons doet toekomen in deze relatielijsten.

 

De juiste potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Visualize Expo en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier discreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving. 

 

In de uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw (potentiële) relaties.

kort samengevat

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.