Waarom deelnemen?

waarom deelnemen aan Visualize Expo 2025?

Beurzen zijn anno 2024 nog altijd een sterke marketingtool. Daar is Visualize Expo absoluut geen uitzondering in! Drie dagen lang brengen de hele keten van grafimedia en visuele communicatie samen in Evenementenhal Gorinchem. Het is de ideale plek om jouw software, machines, inkten, afwerkingen of andere producten te presenteren die in de breedste zin van het woord te maken hebben met visuele communicatie. 

 

Visualize Expo is met zijn grootte een ware broedplaats voor innovaties, kennisoverdracht en netwerken. Het is dé ontmoetingsplek voor de print, sign en promo industrie. Uit gesprekken met bezoekers van voorgaande edities van (het voormalige) Sign & Print Expo blijkt dat bezoekers naar de beurs komen met gerichte vragen over dagelijkse problematiek in de print, sign en promo industrie. Daarnaast zijn zij op zoek zijn naar innovaties, trends en ontwikkelingen van nu én komen ze graag in contact met nieuwe leveranciers. Beantwoord jij de vraagstukken vanuit onze bezoekers?

Benieuwd welke partijen hun deelname al hebben vastgelegd? Bekijk de deelnemerslijst hier

What's new?

In 2025 vindt de eerste editie van Visualize Expo plaats. Maar dat betekent niet dat we vanaf 0 beginnen met bouwen. De sterke basis van dit evenement wordt gevormd door Sign & Print. Afgelopen jaar heeft het beursteam een rebranding doorgevoerd, omdat de markt zich blijft evolueren. Er is een groeiende vraag naar promotionele oplossingen en digitale signing. Door deze veranderingen in vraag en aanbod, dekte de naam Sign & Print de lading niet meer volledig. Door de bestaande beurs een flinke opfrisbeurt te geven in naam en manier van hoe we het evenement aanvliegen, zetten we een belangrijke stap naar een veelzijdige en toekomstgerichte benadering van visuele communicatie

 

De ruggengraat van het event wordt gevormd door drie pijler: Sign, Print & Promo. Klik op onderstaande iconen voor meer informatie:

SIGNING
POSSIBILITIES
PRINTING
TECHNOLOGIES
PROMOTIONAL
SOLUTIONS

Vergroot je naamsbekendheid

Wat houdt de sign en print industrie momenteel bezig én wat kunnen we in de toekomst verwachten? Voorzie jij de bezoekers van antwoorden?

Overtuig (potentiële) klanten

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties is de reden waarom bezoekers Visualize Expo graag terugkomen.

Relaties versterken en uitbreiden

Visualize Expo leent zich perfect om in een ontspannen sfeer bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen.

Bekende namen met interesse in Sign, Print en Promo

Heb je interesse?

Wil je een stand boeken voor Visualize Expo of meer informatie ontvangen?
Geef je gegevens door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Linda van der windt account manager website formaat

Linda van der Windt

Account Manager
+31 (0)6 319 88 064

Julia Garskamp

Account Manager
+31 (0)31 78 91 46

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.