Smart Badge

Ontdek de voordelen van de smart badge

Op Visualize Expo wordt de nieuwste marketing technologie gebruikt: de Smart Badge Technologie. Met deze technologie wordt het voor jou als beursbezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen. Bij binnenkomst ontvang je een naambadge voorzien van een persoonlijke chip:  jouw Smart Badge. Ontdek je op de beursvloer een interessante exposant? Scan dan makkelijk en snel zijn Smart Badge Reader en ontvang de ochtend na je beursbezoek alle informatie over deze exposant in jouw mail. 

Zelfs als je geen face to face gesprek gevoerd hebt met de exposant kan je met je Smart Badge wel relevante informatie verzamelen. Je loopt ontspannen over de beursvloer, zonder losse folders en visitekaartjes. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Waarom maken we gebruik van een Smart Badge Technologie?

De Smart Badge technologie is eenvoudige manier van informatie uit te wisselen en te verzamelen. Wij geloven in the future of technology en willen de verspillingen van eventuele folder, brochures of flyers op de beurs voorkomen. 

HOE WERKT JOUW SMART BADGE?

De Smart Badge is een persoonlijke badge die zorgt dat je informatie kunt verzamelen van alle exposanten aanwezig op Visualize Expo. Zodra jij een badgelezer op een stand scant wordt er automatisch de ochtend na jouw beursbezoek de online brochure van deze exposant met je gedeeld via de mail. Onze exposanten hebben deze informatie zelf samengesteld en ingevuld.

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi!

De Smart Badge houdt exact bij welke exposanten je hebt bezocht. Je ontvangt de volgende dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt alleen digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij interessant vindt.

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.