Hoe de beurs te promoten

Jouw deelname aan Visualize Expo promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat onder andere het beurslogo en een banners.

 

Gebruik het logo en de banners in de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

 

Vergeet ook niet jullie persoonlijke registratielink te gebruiken in jullie online campagnes. In My Easyfairs kun je vervolgens precies bijhouden welke bezoekers zich via jullie hebben geregistreerd. 

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je per post een pakket met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.

Vragen?

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen jouw beursdeelname onder de aandacht kan brengen bij jouw klanten en prospects? Of wil je weten welke handige marketingtools standaard inbegrepen zitten bij jouw beursdeelname? Neem gerust contact met ons op! 

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.