Stadselementen Sign & Print Expo in de spotlight – De Garage: competitie, De Drukkerij: workshops en De Creatieve Hotspot: expositie

Stadselementen Sign & Print Expo in de spotlight – De Garage: competitie, De Drukkerij: workshops en De Creatieve Hotspot: expositie

GORINCHEM – Creativiteit en innovatie staan hoog in het vaandel in de stad van visuele communicatie. Op 14, 15 en 16 maart 2023 staat de evenementenhal in Gorinchem in een nieuwe editie van Sign & Print Expo. Sign- en print specialisten, designers, marketeers, brand owners, communicatiespecialisten etc komen hier tezamen inspiratie opdoen om visuele content om te zetten tot unieke visuele communicatie. Maak je klaar voor de vele creatieve prikkels vanuit de exposanten, experts in het theater, maar ook zeker vanuit de stadselementen die te bezoeken. Een greep uit de stadselementen wordt hieronder toegelicht.

De Drukkerij kenmerkt zich als een Foliedruk Expertise Plein

Er was al enige tijd sprake van een terugkeer van “klassieke” grafische bedrijven, dé drukkerijen, op de Sign & Print Expo om de naar sign overhellende balans weer een stukje in evenwicht te brengen. Eén van de deelnemende drukkerij-partners, Grafische Groep Matthys uit Turnhout (B), heeft nu het initiatief genomen om de bezoekers van de beurs gedurende 3 dagen kennissessies over foliedruk te bieden. En bij kennis delen horen natuurlijk experts. Daarom dat ook de Bron Groep uit Uithoorn (NL) en DPP uit Houten (NL) mee hun schouders zetten onder die sessies. Want de verzamelde foliedruk kennis van deze partijen is indrukwekkend.

Sightseeing in de Creatieve Hotspot dankzij nieuwe samenwerking met Graphic Matters

“We laten graag zien welke creatieve ideeën kunstenaars hebben voor toepassingen uit de sign en print industrie”, aldus Dennis Elbers, director van Graphic Matters. De reizende tentoonstelling keert daarom terug in Gorinchem en tovert bezienswaardigheden uit diverse metropolen op inspirerende wijze om tot kunst. Herken jij er slechts enkele, of allemaal? De Creatieve Hotspot is drie dagen lang te bewonderen in het hart van de beursvloer.

Zoektocht naar beste wrappen van Nederland in 2023 in De Garage

De World Wrap Masters competitive, georganiseerd vanuit FESPA Nederland, keert terug op Sign & Print Expo 2023! De Garage betreft de area waar het allemaal gebeurd. Naast workshops vanuit o.a. Vink VTS, vinden op de eerste twee dagen plaats en de winnaar wordt op woensdag 15 maart om 20:00u in het theater bekend gemaakt. “Wij zijn enorm trots dat we deze samenwerking met FESPA Nederland, Eduard Hoogendijk in het bijzonder, kunnen voortzetten”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen van Sign & Print Expo. Dit FESPA Nederland wrap event wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de FESPA Nederland partners Vink VTS, 3M en Hertz.

Naast bovengenoemde stadselementen heb je ook nog de mogelijkheid om het Circulair Stadspark, Het Theater en Het Schoolplein te bezoeken. Bekijk hieronder alle stadselementen en bestel jouw ticket voor een bezoek aan Sign & Print Expo 2023:

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.