Nieuwe account manager Linda brengt frisse wind naar visualize expo

Nieuwe account manager Linda brengt frisse wind naar visualize expo

GORINCHEM -Wij stellen graag Account Manager, Linda van der Windt, aan je voor. Ook al is Linda nieuw bij team Visualize Expo, Linda werkt sinds april 2022 bij Easyfairs en draait ook het event Bakkersvak & IJsvak. “De overeenkomst met Visualize Expo is het werken met gepassioneerde mensen, waarbij het ambacht centraal staat”, aldus Linda.

 

Voordat ze bij Easyfairs aan boord kwam, werkte Linda 15 jaar vol passie in de hotellerie, waar ze nauw contact had met klanten en zich inzette voor het creëren van onvergetelijke ervaringen. Haar achtergrond in de hospitality vormt de perfecte basis voor haar rol bij Visualize Expo.

Linda van der windt account manager website formaat

Een nieuw uitdaging: Visualize Expo

Linda houdt van uitdagingen en hoefde daarom niet lang na te denken. “Toen ik werd gevraagd om mee te denken over het concept Visualize Expo heb ik dit met beide handen aangegrepen. Ik heb altijd bewondering gehad voor creatieve mensen en dat is precies wat deze branche kenmerkt. Hier worden dingen gemaakt met passie en toewijding. Dit motiveert mij des te meer om samen met de exposanten een succesvolle editie neer te zetten.”

 

Linda werkt nu alweer een aantal maanden als Account Manager voor Visualize Expo. Door afspraken te maken met experts uit de markt heeft ze al een goede eerste indruk gekregen van de markt. “Ik krijg veel energie van de mensen uit de markt en het enthousiasme waarmee zij hun wereld laten zien. Dit werkt erg aanstekelijk. Daarnaast is het voor mij erg belangrijk om marktkennis op te doen om uiteindelijk de beursvloer van Visualize Expo in 2025 zo compleet mogelijk te krijgen en uiteraard het aanbod op het gebied van visuele communicatie uit te breiden voor de bezoekers.” Ook is Linda deze week op bezoek bij VISCOM in Milaan om daar de nodige inspiratie op te doen.

 

Van Sign & Print naar Visualize Expo:

Hoewel er veel sign- en printgerelateerde zaken te zien waren tijdens de laatste editie in maart jl. geloofde Linda er wel meteen in dat er nog veel meer potentie in zat. “De nieuwe naam, Visualize Expo, past veel beter bij het brede aanbod van het evenement. 

 

Ook bij de uitbreidingen op gebied van digitale signing en promotionele oplossingen. Voor zowel de toeleveranciers als de bezoekers zal het, ondanks het brede aanbod, veel duidelijker zijn wat het evenement straks inhoudt. Ik ben trots op de nieuwe look & feel van Visualize Expo, wat grotendeels te danken is aan ons eigen creatieve team!”

 

De toekomst van Visualize Expo

Het is duidelijk waar Visualize Expo nu voor staat. “Als enige beurs in Nederland, welke zich richt op visuele communicatie van ontwerp tot eindproduct, bieden we een unieke ervaring.” 

 

Ze ziet ook de groei van digitale communicatie in de branche en hoopt deze innovaties en ontwikkelingen op de beursvloer te kunnen verwelkomen.

 

Visualize Expo 2025: Een nieuw Hoofdstuk

In 2025 vindt Visualize Expo voor het eerst onder deze naam plaats op 25, 26 & 27 maart in Evenementenhal Gorinchem. “Een weerspiegeling van een snel veranderende markt, aldus van der Windt. Ik kijk er enorm naar uit en ik ben vastbesloten om er een succesvol evenement van te maken voor iedereen die de visuele communicatiebranche een warm hart toedraagt.”

 

Heb je vragen over Visualize Expo of wil je contact opnemen met Linda? Dat kan via:  linda.vanderwindt@easyfairs.com 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.