Waarom bezoeken?

Veelzijdige benadering van visuele communicatie

Als professional in de print, sign en promotionele industrie, ben jij natuurlijk altijd op zoek naar de nieuwste machines, technieken, applicaties of materialen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie. 

DRIE DAGEN VOL INSPIRATIE

Visualize Expo (voormalig Sign & Print Expo) vindt plaats op 25, 26 & 27 maart 2025 in Evenementenhal Gorinchem. Een all-in event waar jij als sign en print specialist je hart kunt ophalen. Je ziet de nieuwste technologieën en innovaties en hebt de mogelijkheid op diverse manieren je kennis te delen, verbreden en verrijken. 

Klik op de onderstaande iconen voor meer informatie

SIGNING
POSSIBILITIES
PRINTING
TECHNOLOGIES
PROMOTIONAL
SOLUTIONS

VOOR WIE ORGANISEREN WIJ VISUALIZE EXPO?

Visualize Expo is het platform voor een breed publiek, onder wie professionals uit de grafimedia en visuele communicatie branche. Print-, sign- en promo specialisten, grafische vormgevers, designers, marketeers, brand owners en managing directors zijn in groten getale aanwezig. Deze professionals ontmoeten elkaar op de expo en brengen kennis mee. Er is ruimte om deze kennis met elkaar te delen in een ontspannen, informele sfeer.

In samenwerking met onze partners hebben wij een tal van experts uit de sector weten te strikken om hun expertise te komen delen met de community tijdens een van de interactieve expertsessies. Tijdens deze expertsessies staan de actualiteit, de laatste trends & ontwikkelingen én de nieuwste technologieën & innovaties centraal. 

JOUW BEZOEK IN COMBINATIE MET:

WORLD WRAP MASTERS

De beste wrappers gaan met elkaar de strijd aan tijdens de World Wrap Masters Netherlands competie van FESPA Nederland. Op het gebied van voertuigen wrappen laten de deelnemers hun vaardigheden zien. 

 

Ben jij ervan overtuigd dat jij het in je hebt om de World Wrap Master van Nederland te worden? Schrijf je hieronder in om mee te strijden in de competitie!

BOPE goes orange

Het Benelux Online Print Event (BOPE) is dé ontmoetingsplaats om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen over personalisatie, digitale transformatie, e-commerce en web-to-print. 

 

Het is nu mogelijk om jouw ticket voor BOPE te bestellen waarbij de toegang tot Sign & Print Expo is inbegrepen. Wees er snel bij want vol=vol.

BIJEENKOMST NEON-TECHNIEK

Neon blijft belangrijk in de vraag van opdrachtgevers en het aanbod van SignTechniek-bedrijven. Ontmoet de experts en kunstenaars van neon tijdens de bijeenkomst van Techniek Nederland.

 

Breid je bezoek aan Sign & Print Expo uit met een informatieve en inspirerende bijeenkomst. Klik hieronder om het programma te ontdekken en je aan te melden.

5 redenen waarom jij bij Visualize Expo wil zijn

BLIJF OP DE HOOGTE

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.