In gesprek met: EFKA

In gesprek met: EFKA

In 2025 zal Sign & Print Expo doorgaan als Visualize Expo. Deze nieuwe editie zal plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem op 25, 26 en 27 maart 2025. Tijdens dit event worden de beste en nieuwste print technieken, (digitale) signage en promotionele oplossingen in de spotlight gezet. Dankzij de rebranding van Sign & Print naar Visualize Expo wordt een groter publiek aangetrokken en verwelkomd, dat de gehele industrie beter dekt. Hiernaast creëert de nieuwe branding meer duidelijkheid voor zowel de exposanten als de bezoekers over de thema’s van het event.

Een van de bedrijven die aanwezig zijn op Visualize Expo 2025 is EFKA: dé specialist in textielframes. Met hun vele jaren ervaring in de industrie kunnen ze iedere klant advies op maat geven en een product aanleveren dat precies overeenkomt met de wensen en verwachtingen van de klant. Zij maken op maat gemaakte textielframes in enkelstuks of massaproductie.

passie voor het vak

Wij spraken met Stefan Kanis, accountmanager bij EFKA voor Nederland en België, over het bedrijf, de industrie en het aankomende event. Kanis begon zijn carrière bij EFKA in 2019, toen hij in de binnendienst werkte. Hier begeleide hij bestellingen en projecten en adviseerde hij klanten. Zijn sterkste kant is het creëren van nieuwe oplossingen, mogelijkheden en alternatieven.

Tijdens het interview vertelt hij ons over het ontstaan van zijn liefde voor het vak. Mijn passie voor dit vak is ontstaan bij EFKA. Ik herinner me nog goed het moment dat ik voor het eerst bij EFKA kwam voor een gesprek en de directie mij een doos met sample profielen liet zien. Op dat moment had ik geen idee van de ongelooflijke mogelijkheden van het gave product waarmee ik te maken zou krijgen!”

uitdagingen in de industrie

Er zijn natuurlijk vele uitdagingen in deze industrie, iets waar ze bij EFKA ook maar al te bekend mee zijn. “Een van de grootste uitdagingen in onze industrie is de snelheid waarmee aanvragen en bestellingen verwerkt moeten worden. Onze klanten waarderen het enorm als ze snel een prijsopgave kunnen krijgen, zodat ze hun eigen klanten snel een offerte kunnen aanbieden en de opdracht kunnen binnenhalen. Digitalisering, zowel in de vorm van een goedwerkende webshop als intern, vormt hierbij een aanzienlijke uitdaging”, legt Kanis uit.

“Om deze uitdaging aan te gaan, zijn we momenteel bezig met het bouwen van een nieuwe webshop. Deze webshop zal een adviesfunctie hebben, waardoor onze klanten snel tot een oplossing kunnen komen.”

vooruitkijken naar visualize expo

Stefan Kanis en EFKA kijken ontzettend uit naar Visualize Expo 2025 en kunnen niet wachten om de resultaten van de rebranding te zien. Het event biedt de mogelijkheid om niet alleen nieuwe klanten te ontmoeten, maar ook connecties te onderhouden én versterken met bestaande klanten en jouw doelgroep. Kanis is benieuwd naar de vele verschillende producten, services en innovaties die te zien zijn tijdens het event. Hij geeft ook aan uit te kijken naar de interessante en leerzame gesprekken met medeprofessionals uit de industrie over hun ervaringen en inzichten.

EFKA presenteert hun producten en services tijdens Visualize Expo 2025 in Evenementenhal Gorinchem. Zien we jou daar ook? Voor meer informatie over het event en deelname opties, bekijk hier meer:

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.