Visualize Expo 2024: Martijn Brandse over vernieuwing en toekomst

Visualize Expo 2024: Martijn Brandse over vernieuwing en toekomst

visualize expo: martijn brandse over vernieuwing en toekomst

Op 28 en 29 mei 2024 bezochten collega’s Sharon Haans, Roos Ouwerkerk, Linda van der Windt en Martijn Brandse Drupa, de grootste internationale beurs binnen de printindustrie. Tijdens het bezoek werd Martijn Brandse geïnterviewd door Jacques Michiels van INKISH, een initiatief van onze strategische partner VIGC.

In het interview bespraken ze onder andere de verschillen tussen Drupa en Visualize Expo en de rol van beurzen met een nationaal als internationaal karakter.

visualize expo: rebranding en toekomstplannen

Visualize Expo, voorheen bekend als Sign & Print, heeft onlangs een rebranding ondergaan. “We willen er zijn voor alle professionals die actief zijn in de visuele communicatie.” legt Martijn uit.

“Visualize Expo zal plaatsvinden op 25, 26 en 27 maart in Evenementenhal Gorinchem. We hopen dat onze nieuwe naam en focus nog beter aansluit bij de behoeften van onze bezoekers en exposanten,” voegt Martijn toe.

De aanwezigheid van Martijn op Drupa benadrukt het belang van zowel nationale als internationale evenementen in de visuele communicatie-industrie. Met de rebranding van Visualize Expo zet Easyfairs een stap in de richting van een bredere marktbenadering, waarbij we inspelen op de veranderende behoeften van de doelgroep.

Bekijk hieronder het volledige interview:

Martijn Brandse: een nieuw gezicht bij Visualize Expo

Niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuw gezicht! “Ja zeker, ik ben Martijn Brandse, 36 jaar, en ik werk (niet schrikken) nu drie maanden voor Easyfairs,” introduceert Martijn zichzelf met een glimlach. “Daar moet ik een kleine kanttekening bij plaatsen, want ik heb al eerder lange tijd bij Easyfairs gewerkt.” Easyfairs, een bedrijf dat wereldwijd vakbeurzen organiseert, is geen onbekend terrein voor hem. “Er is veel focus op de desbetreffende branches,” legt hij uit.

Martijn heeft sinds drie maanden de eindverantwoordelijkheid voor Visualize Expo en doet dit met veel plezier.

Zijn passie ligt vooral in het duiken in een specifieke branche en het achterhalen van de behoeften van bezoekers en exposanten om deze te vertalen naar een succesvol evenement. Door aanwezig te zijn op Drupa, kan team Visualize Expo waardevolle inzichten verzamelen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en verfijning van het event.

Met Martijn aan het roer en de nieuwe focus van Visualize Expo, belooft het evenement een nog betere aansluiting te vinden bij de behoeften van professionals in de visuele communicatie-industrie.

Op 25, 26 en 27 maart organiseren wij Visualize Expo (voorheen Sign & Print) in de Evenementenhal in Gorinchem. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van visuele communicatie, verdiepen wij ons in trendrapporten en zijn we voortdurend in gesprek met exposanten, brancheverenigingen en kennispartners. Samen bespreken we de nieuwste innovaties en veranderingen in de sector, zodat we de meest relevante thema’s kunnen opnemen in het programma van Visualize Expo.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.