Sign & Print Expo 2023 presenteert bomvolle beursvloer met exposanten en actueel ingestoken programma

Sign & Print Expo 2023 presenteert bomvolle beursvloer met exposanten en actueel ingestoken programma

GORINCHEM – Over slechts enkele dagen verwelkomt Sign & Print Expo, op 14, 15 en 16 maart, duizenden bezoekers die op zoek zijn naar innovaties, optimalisaties van materialen, automatiseringsprocessen, traditioneel drukwerk, (digital) signing, druktechnieken rondom promotionele items, wrapping en meer. Naast exposanten biedt de organisatie een actueel programma aan en inspirerende area’s waar beleving centraal staat. Kortom, de stad van visuele communicatie is klaar om de grafische en sign professionals te ontvangen.

actueel programma

Het programma is per dag opgedeeld in thema’s. Zo staat op dinsdag 14 maart ‘Print in de toekomst’ centraal, ‘Impact creëren’ en ‘Hoe kom je uit de onbalans van geld, mensen, duurzaamheid, energie en kosten/baten?’. Op donderdag 15 maart praten experts bezoekers bij over ‘Digitaal & Design’ en ‘Hoe innoveer je met technologie, markt, mensen en applicaties?’. De laatste dag staat dan in het teken van ‘Focus op de toekomst – De optimale klant – En personeelsbeleving’.

 

Kortom, bezoekers vinden hier antwoord op vragen, zoals hoe spelen we optimaal in op o.a. digitalisering, het personeelstekort, de stijgende energieprijzen en op CO2 reductie? O.a. Peter Luit gaat live met ondernemers en experts uit het veld in gesprek om het huidige speelveld in perspectief te brengen, maar brengt ook in kaart hoe je innoveert met technologie, de huidige markt, mensen en applicaties. Gesprekspartners zijn o.a. Marco Aarnink, founder van Print.com en Alex Wiersma, Board Advisor van BMC Media. Het gehele programma is terug te vinden op de website waar je ook de plattegrond kunt vinden met deelnemers, zoals Si’bon, Vink, Print.com, Probo, Pals Print & Screen, Filmolux, Meagis, SwissQprint, Canon, Roland en Mimaki.

Wat is er nog meer te doen op Sign & Print?

“Dit jaar hebben we het stadsthema in het leven geroepen. Voor de hand liggend, waar in een stad alle vormen en maten van visuele communicatie terug te vinden zijn”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Event van Sign & Print Expo. “Onze stadselementen zijn dan ook niet te missen experiences waar partners als FESPA, Graphic Matters, Grafische Groep Matthys en schoolinstellingen als Nimeto en Grafisch Lyceum Utrecht een belangrijke rol in spelen”, aldus Van den Nieuwenhuizen. Nog even opgesomd, wat is er waar te vinden:

 

  • Theater: experts, zoals Anouk Everink van Design8, Kees Kerkvliet van TOTE-M, Marcel Klok van Royal Joh. Enschede, Adam Tasi van Scent the Brand, Rudy van Belkom van Stichting Toekomstbeeld der Techniek en Gijs Vermeulen van KVGO nemen je mee in de bovengenoemde actuele onderwerpen.
  • Drukkerij: ontmoet specialisten die niet alleen de wereld van visuele communicatie hebben gecreëerd, maar ook in de toekomst het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf of merk.
  • Creatieve hotspot: een creatieve tentoonstelling waar Graphic Matters diverse kunstvormen van bekende internationale bouwwerken laat zien.
  • Schoolplein: onder het motto ‘je bent nooit te oud om te leren’ bundelen vakscholen hun krachten om mensen te stimuleren zichzelf te ontplooien.
  • Garage: in de Wrap Garage van FESPA Nederland worden demo’s vanuit experts gegeven en zal tevens de finale van de World Wrap Masters Nederland worden gehouden.
  • Circulair stadspark: het is belangrijk om samen de ecologische voetafdruk van de grafimedia industrie te verkleinen. Daarom een park met partners als ReVink en SignAgain die inspelen op een circulaire toekomst.

Sign & Print Expo vindt op 14, 15 en 16 maart 2023 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Je kan reeds je tickets bemachtigen via www.signprintexpo.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.