Sign+ Magazine en SignPro Benelux slaan handen ineen

Sign+ Magazine en SignPro Benelux slaan handen ineen

Sign+ Magazine en SignPro Benelux gaan vanaf 1 januari 2024 samen verder. Creatieve ondernemers in de maakindustrie voor visuele communicatie in Nederland en België zullen vanaf dat moment in print en online worden bediend door het vakblad Sign Benelux en de website Sign.NL.

Team-Sign-Benelux_John_ter_Meer_Herman_Hartman_Wouter_Mooij_Rens_Sturrus

Op 28 september 2023 hebben de uitgeverijen Eisma Media Groep B.V. te Leeuwarden en Publimore Media B.V. te Eindhoven overeenstemming bereikt over de overname van de uitgeefactiviteiten in de signbranche van laatstgenoemde uitgeverij.

 

Uitgever John ter Meer van Publimore Media blijft tot eind 2024 als accountmanager verbonden aan de merken Sign Benelux en Sign.NL. Hij zal gaan samenwerken met accountmanager Maaike Gerritsen, van de Eisma Media Groep. Ook zal SignPro hoofdredacteur Herman Hartman betrokken blijven bij dit nieuwe medium voor de grootformaat print- en signbranche. Hoofdredacteur Wouter Mooij zal, samen met zijn team van medewerkers en freelancers, de verdere redactionele koers van Sign Benelux en Sign.NL bepalen en invullen.

 

Beste van twee werelden

SignPro Benelux is al 25 jaar een toonaangevend vakblad dat zich speciaal toelegt op de signindustrie. John ter Meer, algemeen directeur-uitgever: “In deze kwart eeuw hebben we als vakblad in de signbranche een zekere reputatie opgebouwd. Het is mooi dat door de overname van onze activiteiten door de Eisma Media Groep deze kennis behouden blijft. Met de vakkennis, innovaties en schaalvoordelen die de Eisma Media Groep biedt, kunnen we onze lezers en adverteerders blijven bedienen met bijzondere producten en verhalen.”

 

Egbert van Hes, CEO van de Eisma Media Groep, voorziet eveneens een mooie toekomst. “Sign+ Magazine/Sign.NL is vanaf het begin, zo’n 35 jaar geleden, samen met de signbranche geëvolueerd tot het huidige multimediale platform. Het is mooi dat we nu, door onze krachten te bundelen, het beste van twee ‘werelden’ samenvoegen, zowel in print als online.”

 

Hét platform voor de viscom maakindustrie

Sign Benelux/Sign.NL is hét nieuwe platform dat creatieve ondernemers in de maakindustrie voor visuele communicatie verbindt en verdieping biedt op het gebied van vaktechniek en ondernemerschap, zodat deze bedrijven zich verder kunnen professionaliseren.

 

Over de Eisma Media Groep

Het portfolio van de Eisma Media Groep (sinds 1874), met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, kent vele marktleiders in o.a. de Bouw, Industrie, Sport en het Voortgezet Onderwijs, zoals Eisma’s Schildersblad, Recycling International, De Voetbaltrainer en de Griekse lesmethode Pallas. Bij de Eisma Media Groep werken circa 130 medewerkers en vele freelancers.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.