Printing Wonderland: een podium voor print tijdens Sign & Print Expo 2022

Printing Wonderland: een podium voor print tijdens Sign & Print Expo 2022

GORINCHEM – Op 22, 23 en 24 maart 2022 krijgen printprofessionals een podium in Printing Wonderland. Het betreft een gigantische attractie, bestaande uit meerdere ruimtes die je via een looproute zelf beleeft. Hier wordt flink uitgepakt met wat je voor grootse dingen met print kan doen, allemaal gelinkt aan de trends van dit moment.

Probo geeft printprofessionals vertrouwen

De denktank achter Printing Wonderland is Probo, die hierbij de professionals meer zelfvertrouwen wilt geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. “De doelstelling is dat ze hier, na een bezoek aan Printing Wonderland, ook echt weer trots op zijn”, aldus brand manager Femke Dijkstra van Probo. Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom & Content van Sign & Print Expo vult aan: “Het toont de kracht van print, van de grafimedia sector. Een sector die in corona-tijd heeft laten zien enorm veerkrachtig te zijn en dan is het mooi dat Probo de verantwoordelijkheid voelt om deze groep en print een extra podium te geven.”

 

Printexperience met laatste innovaties en trends

Bezoekers zien hier welke stappen er zijn gezet op het gebied van connectiviteit, fulfilment en logistiek. “Hiermee hopen we de printprofessionals te helpen het verschil te maken in de markt. Er zijn ook nieuwe materialen en coatingmogelijkheden te ontdekken. Genoeg om professionals te inspireren tot weer vele nieuwe creatieve uitingen”, aldus Dijkstra.

Samen printen, samen proosten

Printing Wonderland wordt ook de plek waar Probo printprofessionals met elkaar en met collega’s van Probo in contact wil laten komen. Aan het eind van de experience kom je in de ‘Wunderbar’ waar je met een drankje uitkijkt over de Sign & Print Expo beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar gesprek te gaan over alles rondom print.

 

Registreren voor de fysieke editie van Sign & Print Expo, die op 22, 23 en 24 maart 2022 op de agenda staat, is nu mogelijk. Deze editie vindt zoals vertrouwd plaats in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en/of updates over ons kennisplatform, bekijk www.signprintexpo.nl. Los hiervan kan je jezelf nu ook voorzien van een toegangsbandje voor Printing Wonderland.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.