Probo Sign B.V.

Probo Sign B.V.

Probo Sign B.V.

Over ons

Probo is er voor iedereen die meer maakt van print. Je kunt op ons rekenen voor de print van vandaag en de disruptie van overmorgen.

De print van vandaag: wij zorgen ervoor dat je bij ons kunt maken wat je wilt. Investeren in geavanceerde machines en voorraden? Dat doen wij voor je. Jij kiest wanneer je ons inzet als het verlengstuk van jouw onderneming. Heb je productiecapaciteit nodig, dan zijn we er voor je. Zo kun je snel schakelen en inspelen op de vraag van je klant.

Print jouw ontwerp op talloze soorten plaatmateriaal, folie of textiel en kies uit heel veel afwerkmogelijkheden. Onze printers, frees- en (laser)snijmachines staan tot je beschikking, net als de lamineer- en coatingmachines: allemaal bediend door goed getrainde operators. Je groot formaat doeken en speciale afwerkingen worden gedaan door de specialisten in onze zeilmakerij.

Dankzij onze meest uitgebreide print API zet je onze printers aan, ook zonder tussenkomst van onze bestelapplicatie. Voor de bezorging van je bestelling kun je gebruikmaken van onze bezorgdienst. Laat je prints bezorgen waar je wilt, wanneer je wilt.

Disruptie van (over)morgen: continu innoveren is essentieel om toekomstbestendig te zijn. Met Sign Again werken wij toe naar een volledig circulaire print-industrie. Ons assortiment verbeteren en verbreden met nieuwe coatings. of totaal nieuwe markten, zoals akoestiek: MultiTexPro en AcousticPro.

In onze stand op de Sign & Print expo vertellen we jou er graag alles over. Heb je vragen? Jij staat bij ons centraal. Onze klantenservice is er van maandag tot zaterdag om met je mee te denken en je verder te helpen.

Pssst. 2023 staat bij ons in het teken van Printing Wonderland. Het hele jaar delen we trends, inspiratie en insights met je over de print van overmorgen. Met als hoogtepunt het Printing Wonderland event – de winter editie op 24 november bij ons in Dokkum.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.